OCO NORDIC

OCO NORDIC

EXPERTER PÅ RENGÖRING AV VENTILATIONSSYSTEM SEDAN 2012

EXPERTER PÅ RENGÖRING AV  VENTILATIONS-SYSTEM SEDAN 2012

OCO Nordic är marknadsledande inom ytrengöring med torris  av ventilationsaggregat, värmeväxlare, kyl- och värmebatterier i fastigheter. Vi återställer effekten i ditt ventilationssystem när det har drabbat av smuts och kontraminering som påverkar ventilationssystemets verkningsgrad.

Sedan starten 2012 har vi utvecklat OCO metoden™ som gör det möjligt att helt miljövänligt rengöra ventillationssystem i fastigheter så ventilationssystemen återfår sin ursprungliga funktionallitet.

2018 belönades OCO Nordic med priset Sustainable Healthcare Company of the Year. Ett pris som vi givetvis är väldigt stolta över och ett fint bevis på att vår metod verkligen är effektiv, miljövänlig och tillför stora värden för våra uppdragsgivare i termer som sänkta driftskostnader och bättre inomhusklimat i deras fastigheter.

Vill du veta mer hur vi kan hjälpa dig att återfå effekten i dina ventilationssystem genom en rengöring med OCO metoden™? Kontakta oss, så berättar vi gärna mer.

RENGÖRING PÅ DJUPET GÖR STOR SKILLNAD FÖR MILJÖN

Föroreningar och smutspartiklar finns överallt i vår dagliga miljö och sänker drastiskt effektiviteten i fastigheters ventilationssystem.

Till viss del hjälper filter, men de stora problemen uppstår när aggregaten påverkas av den smuts som filter inte hanterar. Den smutsen gror fast och påverkar systemens funktionalitet negativt.

Med OCO metoden™ tar vi effektivt bort kontramineringen och dina system återfår sin ursprungliga funktionalitetet och du får lägre energiförbrukning

VI SOM JOBBAR PÅ OCO NORDIC:

PER ANDERSSON

VD, Utvecklingsansvarig

Tel: 073-364 06 10

Mail: per@oconordic.se

MAGNUS CLARIN

Verksamhetsansvarig

Tel: 070-678 56 78

Mail: magnus@oconordic.se

JONAS SUNDGREN

Regionchef Stockholm

Tel: 070-335 16 64

Mail: jonas@oconordic.se

HENRIK SCHUMACHER

Marknadschef

Mail: henrik@oconordic.se

FELIX RASMUSSEN

Operatör 

Mail: felix@oconordic.se

JOHN SMITH

Operatör

Mail: john@oconordic.se

OLIVER HANEKE

Operatör

Mail: oliver@oconordic.se

SEBASTIAN ECKERSTRÖM

Operatör

Mail: sebastian@oconordic.se

JESPER LILJA

Operatör

Mail: jesper@oconordic.se

VILL DU VETA MER? KONTAKTA OSS FÖR MER INFORMATION!