SGA Fastigheter och OCO Metoden™ - En lösning för hållbarhet och effektivitet

När Avicii Arena, ett av SGA Fastigheters mest ikoniska fastigheter, stod inför omfattande renoveringar och modernisering, var det av yttersta vikt att hitta lösningar som kombinerade kostnadseffektivitet med hållbarhet. Ett nyckelområde i denna stora renovering var att modernisera och förbättra arenans ventilationssystem.

Med de ambitiösa målen för projektet i åtanke blev OCO Metoden™, utvecklad av OCO Nordic, ett avgörande verktyg för att nå dessa mål.

Ett effektivt och hållbart val

OCO Metoden™, känd för sin innovativa och miljövänliga tillvägagångssätt, visade sig vara den perfekta lösningen. Genom att använda torris som aktiv substans kunde ventilationssystemet rengöras på djupet utan att använda kemikalier eller vatten.

Resultatet? Ventilationsbatterierna kunde rengöras effektivt och återfå sin ursprungliga funktion, vilket bidrog till att uppnå både miljömässiga och ekonomiska fördelar. Med hjälp av OCO Metoden™ kunde SGA Fastigheter undvika dyra och mindre hållbara alternativ, som att byta ut ventilationssystemet helt och hållet.

Modern funktion och prestanda

Men rengöring av ventilationssystemet med OCO Metoden™ var bara början. Kombinationen av denna djuprengöring med installation av nya fläktar och pumpar resulterade i ett ventilationssystem som uppfyller både dagens och morgondagens behov.

Det moderniserade ventilationssystemet levererar nu topprestanda, vilket ökar energieffektiviteten och bidrar till en bättre inomhusmiljö för alla som besöker Avicii Arena.

Framåtblickande

SGA Fastigheters framgångshistoria med OCO Metoden™ är ett strålande exempel på hur modern teknik kan hjälpa till att uppnå både ekonomiska och hållbarhetsmål i fastighetsrenoveringsprojekt. Genom att fokusera på lösningar som OCO Metoden™ kan fastighetsägare som SGA Fastigheter fortsätta att leda vägen för hållbara och kostnadseffektiva renoveringar.

Är du nyfiken på hur OCO Metoden™ kan hjälpa ditt företag att spara pengar och förbättra ditt ventilationssystems prestanda? Kontakta OCO Nordic idag för mer information.

KORT OM OSS

OCO Nordic är Sveriges ledande företag inom rengöring av ventilationssystem. Genom att rengöra med OCO metoden™ får du tillbaka effekten i dina ventilationssystem vilket leder till bättre luft och lägre energiförbrukning i dina fastigheter. Skapa ett frekvent underhåll med oss!
KONTAKTA OSS
Makadamgatan 13
254 64 Helsingborg
Tel: 073 – 364 06 10
Copyright OCO Nordic AB 2024. All Rights Reserved.
Integritetspolicy
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram